Mondi Papersales Netherlands B.V.

Mondi Papersales Netherlands B.V.  is het verkoopkantoor van Mondi divisies ‘Uncoated Fine Paper, Kraft en Containerboard’. Mondi is een internationaal verpakkingen en papierproductie bedrijf, met in totaal 26.000 werknemers verdeeld over meer dan 30 landen.  Het hoofdkantoor is gevestigd in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De historie van Mondi gaat terug tot 1793, toen in Oostenrijk de eerste papierfabriek gebouwd werd.

Vanuit het verkoopkantoor aan de Bruijnvisweg in Wormer worden dagelijks door een team van 20 ‘paper-lovers’ de Marketing- en Salesbelangen behartigd van klanten in de Benelux, UK, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Italië en Zwitserland. De klanten van Mondi bestaan uit internationaal opererende groothandelaren in de papierindustrie, producenten van enveloppen en office supplies resellers. Maar ook producenten van kartonnen dozen en andere verpakkingstoepassingen behoren tot de clientèle. Mondi levert rechtstreeks vanuit haar fabrieken in Oostenrijk, Slowakije en Tsjechië een breed scala aan papiersoorten. Denk hierbij aan A4 & A3 kopieerpapier voor gebruik in de kantoor omgeving, grote vellen en rollen voor drukkerijen en andere professionele toepassingen, specialiteiten voor digitaal printen maar ook een gamma met 34 verschillende kleuren. Kortom voor praktisch elke toepassing biedt Mondi een oplossing.

Milieu staat hoog in het vaandel. Alle papierkwaliteiten zijn FSC of PEFC gecertificeerd en dragen het EU-Ecolabel, tevens zijn enkele kwaliteiten CO2-neutraal. Mondi werkt nauw samen met organisaties als WWF, en garandeert daarmee openheid en transparantie in de productieprocessen en het energieverbruik. Voor meer informatie kijkt u op: www.mondigroup.com