ZITOTEER Zaandam

Zito-Teer B.V.

Als verpakkingsgroothandel is ZITO|TEER actief op diverse vlakken. Naast bouw- en wikkelfolies, kartonnen vouwdozen, tape, luchtkussen- en schuimfolies, zijn wij vooral ook actief op het gebied van papier.

Met name de horeca en retailbedrijven in de Zaanstreek en omgeving worden door ons voorzien van papieren zakjes, vellen en draagtassen, al dan niet met naam bedrukt. Dit doen wij al bijna 90 jaar, vroeger vanuit de firma H.C. Teer Verpakkingen op de Wandelweg in Wormerveer, na de overname van dit bedrijf in 2012 eerst nog vanuit de Eendrachtstraat te Wormer en vanaf november 2016 vanuit onze nieuwe locatie Jufferstraat 1 te Zaandam.

Ons assortiment bestaat uit vele soorten papier: naast ‘standaard’ kopieerpapier voeren wij voor de verschillende verpakkingen voornamelijk gebleekt kraft, ersatz en natronkraft papiersoorten in verschillende grammages. Maar ook de wat meer specialistische soorten als vetdicht perkament en alios vormen de basis voor verschillende verpakkingen als harmonica zakjes, vlakke zakjes, inpakvellen en draagtassen.

Wij leveren de horeca en retailers, maar ook de food industrie zoals chocoladefabrieken en grotere horeca slagerijen. Ook de bloemist kan bij ons terecht voor verschillende soorten natsterk papier, in frisse neutrale kleuren of natuurlijk gepersonaliseerd met bedrukking. Maar wij leveren ook papieren verpakkingen voor de industrie, zoals bijvoorbeeld open mondzakken in verschillende samenstellingen of industriële rollen natronkraft.

Tot slot kunt u bij ons een aparte tak terugvinden: magazijninrichting. Of het u gaat om een pallet-, grootvak-, legbord- of draagarmstelling, nieuw of gebruikt: u bent bij ons aan het goede adres. Maar ook intern transportmiddelen als order verzamelwagens, palletwagens en zogenaamde “hondjes” treft u aan in onze showroom.

Voor advies over papier, papieren verpakkingen, de verschillende eigenschappen of één van andere bovenstaande specialisaties, bent u van harte welkom.

Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Zaandam
075-628 11 38
info@zitoteer.nl
www.zitoteer.nl