Zwaan Printmedia B.V.

Zwaan Printmedia is sinds 1974 gevestigd in de Zaanstreek en van traditionele offsetdrukkerij uitgegroeid tot modern printmediabedrijf.

Het aanbod van deze creatieve communicatiemaker in printmedia-oplossingen is breed. Met hun klantgerichte aanpak richten zij zich op het realiseren van klantspecifieke communicatiewensen, van idee tot concept en van ontwerp tot eindproduct. Een grafisch huis waar slim wordt meegedacht, waar kwaliteitsdrukwerk wordt gemaakt en waar communicatieprojecten tot stand komen.

Als voorbeeld van bijzonder drukwerk laten zij graag de prachtige boeken zien die ze maken voor fotografen en musea als het Rijks, Anne Frank, Van Gogh en Cobra, als ook het verrassende drukwerk waarvoor ontwerpers alles op het gebied van papier en veredeling uit de kast hebben gehaald.

Onderscheidende verpakkingsconcepten worden bij Zwaan Printmedia in huis bedacht en gemaakt. Zelfs hele marketings- en dm-campagnes worden door hen ingevuld. Van het maken van displays en pos-drukwerk tot het verpakken en verzenden naar de winkels aan toe. Ook het oppakken van aftersales en het op voorraad houden van producten hoort daar bij.

Naast hun expertise op gebied van kwaliteitsdrukwerk, verpakkingsdrukwerk en projectmanagement, onderscheidt Zwaan Printmedia zich met een grafische ICT-afdeling waar e-mailcampagnes, apps en brandportals worden gemaakt. Hier ligt de focus op het zoeken naar efficiënte manieren van bestellen en opmaken van drukwerk, door interne communicatieprocessen te automatiseren.

Kijk voor meer voorbeelden en verhalen op www.zwaan.nl en www.longliveprint.nl of maak een afspraak voor een inspiratiesessie via info@zwaan.nl.