Meetpapier BV

Handelsonderneming in Wormer. In november 1970 in Wormerveer opgericht door bv Kunstdrukkerij Mercurius te Wormerveer en deel uitmakend van de Mercurius Groep Wormerveer bv. Belangrijkste handelsproducten zijn diagramschijven, -stroken en -rollen voor elk zelfregistrerend instrument, alsmede vouwboekjes daarvoor. Verder de daarbij behorende registreerpennen, inktmaterialen, toebehoren voor computers en printers zoals diskettes, magneetbanden, magneetcassettes, printerpapier en computerpapier, tachograafschijfjes, telexrollen, -ponsbanden en -linten. Bij Meetpapier werkten in 1991 vijftien personen.

Meetpapier is opgericht in 1972 en leverancier van medische producten aan ziekenhuizen en dealers. Van oudsher leverde Meetpapier vooral medisch papier ten behoeve van afbeeldingen en registratie.

Het moederbedrijf, Diagramm Halbach is als familiebedrijf al sedert 1832 actief. We beschikken derhalve over een bijzonder lange ervaring  binnen de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.  Onze successen en inmiddels rijke historie zijn mogelijk gemaakt door ons steeds aan te passen aan de  nieuwe ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en door samenwerking met onze klanten. 

Door de toenemende digitalisering, is dit pakket inmiddels uitgebreid met tal van producten op het gebied van medische diagnostiek en patiëntveiligheid.

Het complete productportfolio leveren ze vandaag de dag in geheel Nederland en ver daarbuiten.

Het bedrijf in Wormer bestaat uit een modern kantoor en magazijn. Het opvallende driehoekige gebouw ligt langs de Noord-Hollande rivier de Zaan. Het vormt een heel bijzonder sluitstuk op een aantal gerestaureerde industriecomplexen langs de zaanoever aan de Veerdijk in Wormer.

Veerdijk 31

1531 MS Wormer

[Bron: ZaanWiki]