Winnubst Grafische Afwerking B.V.

Jan Winnubst heeft in 1985 na jaren te hebben gewerkt in de grafische branche, het familiebedrijf Winnubst Grafische Afwerking B.V. opgericht. De eerste locatie bevond zich op de Oostzijde te Zaandam. Na 27 jaar in loondienst in de grafische wereld gaat zijn wens in vervulling om zelf een bedrijf te beginnen, waarin kwaliteit en service centraal staan. In 1990 wordt er verhuisd van de Oostzijde naar de Blooksven, omdat het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid. Inmiddels is de kleine VOF uitgegroeid tot een bedrijf met 10 werknemers. Inmiddels zijn zoons Albert en Peter Winnubst toegetreden binnen het bedrijf om te ondersteunen. In 1995 nemen zij het stokje van hun vader Jan Winnubst over, zwager Ronald volgt een jaar later en zo bestaat de directie uit 3 familieleden. In 1998 wordt er een nieuw pand gebouwd op de Pieter Lieftinckweg te Zaandam. Hier vinden op zo’n 1500 m2 alle activiteiten plaats.
Na de crisis in 2008 heeft Winnubst de boeg omgegooid om competitief te blijven. Zo is destijds de gehele productielijn compleet vernieuwd. Zo is er een halfautomatische cacheermachine aangeschaft (cacheren is het op- en tegenplakken van drukwerk op karton) en nieuwe stansmachines. Het nieuwe machinepark zorgde ervoor dat de productiecapaciteit verdubbelde. In dat jaar hebben ze de eerste duurzaamheidsroadmap opgesteld die momenteel nog steeds gevolgd wordt. Dankzij de duurzaamheidsregelingen te volgen is het mogelijk om klanten als L’Oreal te kunnen inlijven en behouden.
Anno 2020 werken ze met meer dan 25 personen op kantoor en in de productie. In tijden van drukte kunnen ze genoeg extra personeel inzetten, zodat kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd! Door een jong, innovatief en fris marketing team ziet de toekomst er goed uit voor Winnubst. Inmiddels werken drie generaties Winnubsten samen om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Winnubst Grafische Afwerking B.V.
Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam